Magyar nyelvű mobil menü

Szakértőink

ANDREW SHAW
cégfejlesztési igazgató

Andrew Shaw sikeres karriert futott be világcégek alkalmazásában.

 

Innovatív kereskedőként kezdte pályafutását, az Egyesült Királyság legfiatalabb áruházmenedzserévé vált. Később a Proctor and Gamble-höz csatlakozott sales és marketing vonalon, tehetségét hamar bizonyította és az új termékek bevezetésében elért sikereiért két egymást követő évben megkapta az év eladója címet.

 

A vegyianyagok marietingjében valamint az országos szervezett értékesítési erők kiépítésében és irányításában szerzett sikereit követően 1978-ban a JCB Excavators munkát ajánlott neki. Andrew a JCB globális marketing sikerének kulcsfiguárja lett. Az ő felelőssége volt az új termékek bevezetése, a globális értékesítési erők és marketing stratégia menedzselése. Az általa kidolgozott stratégiák 33%-ról 61%-ra növelték a JCB részesedését az alkatrész piacon, megháromszorozva a forgalmat.

 

Az elért eredményeket további sikerek követték, mikor Andrew elvállalta a JCB Globális Integrált Logisztikai Támogatásának a vezetését, és irányítása alá került a nemzetközi beszerzési, raktározási és forgalmazási stratégia. Ez lehetőséget biztosított számára, hogy a legmagasabb szinteken mozogjon, az Egyesült Királyság Védelmi Minisztériumával és a USA és NATO erőkkel is kapcsolatban volt, számos projectet irányított és 7 terméket hozott operatív szolgálatba. Nyolc év alatt Andrew segítségével a JCB a Védelmi Minisztérium legjobb 10 beszállítója közé került.

 

Andrew a nemzetközi piac legtöbb szegmensével kapcsolatba került és munkája kapcsán mint becsületes és innovatív szakembert ismerik el, aki a kihívások és magas követelmények mellett is képes a tudására és képességeire hagyatkozva sikeres üzleti megoldásokat eszközölni.

SoDeGo Ltd

9 Birch Crescent

Aylesford

ME20 7QE​

Tel: +44 (0) 1622 717374

       +44 (0) 1622 370770

SoDeGo Office Hungary

Budapest
Visegrádi u. 86/a.
H-1132

 

Tel: +36 21 262 0730